25 Temmuz 2012 Çarşamba

Adf.Ly ile para kazanmak

Bu sistem 1000 gösterime 5 $ para ödemektedir. Bu rakam ise küçümsenecek gibi görünmüyor. Hitli ve bol ziyaretçi siteleriniz varsa kullanmanızı şiddetle tavsiye ediyoruz. Bol hitli siteleriniz sayesinde güzel paralar kazanacaksınız. Ayrıca kazanacağınız para 5$’la sabit kalmıyor. Bu rakam 8$’a kadar çıkabiliyor. Hitiniz çok ise kesinlikle bu siteyi kullanmanızı tavsiye ediyoruz. Ayrıca birden çok siteye kodlarını ekleyebiliyorsunuz. Bu ise size mükemmel para kazandıracaktır.



Ödeme şekilleri olarak Paypal ve Alert Pay olarak yapılıyor. Bu iki ödeme şekillerinden istediğinizi tercih etme hakkına sahipsiniz. Referans kodunuzla üye olan kullanıcı başına para kazanabiliyor ve kazançlarınızı bu sayede artırabiliyorsunuz. Kullanılabilecek ve güvenilebilecek en iyi PTP sitelerinden birisidir. Ödemenizi kolaylıkla alabiliyorsunuz. Kullanan kullanıcıların yorumları ise hep olumlu yöndedir. Ödemelerin kanıtlı olduğunu sizlerde görebilirsiniz. Sitenizin hiti 150 ise 1 haftada kazanacağınız para yaklaşık olarak 5,80 $ civarındadır. Bu ise ayda 23,2 $ para yapmaktadır. Ayda bu kadar para hiçte fena sayılmaz. Ancak hitiniz yüksek ise çok iyi para kazanırsınız.
Kayıt işlemi için tıklayınhttp://adf.ly/

1 yorum:

  1. Bu Siteyi Bir süre Kullandım Fakat Türkiye için gelirini git gide düşürdü. Şuan türkiye için $0.70 'e Kadar Düşürdü. :(

    YanıtlaSil