31 Temmuz 2012 Salı

İnternetten Para Kazanma Yolları

İnternetten para kazanma hevesi ile tutuşan arkadaşlarım merhabalar, bu makalemizde sizlere bundan önceki 3 makalemizin özetini vererek özellikle “İnternetten Nasıl Para Kazanırım” makalemizde bahsettiğimiz yolları irdeleyeceğiz. Bu yollarda sizlere bir yol haritası çizmeye başlayacağız.

Öncelikle internetten para kazanmak için başlangıç olarak emek vermek gerektiğini anlamış olmanız gerekiyor. Çünkü internet piyasası başlangıçta, tabir yerinde olur mu bilinmez ama kendini gösteri elletmeyen bir sektördür. Bu amaçla başlangıç olarak saatlerce uğraşıp birkaç lira ancak kazanabilirsiniz. Ancak bundan sonraki aşamada bu liralar, yüz liralara; yüz liralar, bin liralara dönecektir. Bunu görenler ise sabredenler olacaktır.

Başlangıç seviyesinde “İnternetten Nasıl Para Kazanırım” makalesinde belirttiğimiz yöntemlere bir göz atacak olursak, görürüz ki küçük çaplı, herkesin yapabileceği işlerdir. Örnek veriyorum resim yükleyerek bunu forumlara dağıtırsınız ve insanlar baktıkça siz para kazanırsınız. Ya da linkleri reklama boğarsınız, aynı şekilde dağıtırsınız ve kazanırsınız. Kısaca başlangıç seviyesinde para kazanacaksanız aslında, 3. seviyeden para kazanan ve daha üstlerinize para kazandıran kesim olursunuz. Ancak hemen moralinizi bozmayınız. Sonuçta siz artık Facebook’ta boş boş vakit öldüren biri olmaktan çıkıp, vakit öldürenlerden para kazanacak duruma gelen birisi oldunuz. Bu kendi adınıza büyük bir başlangıçtır.

Giriş bölümünde söyleyeceklerimiz bu kadardır. Bundan sonraki adımlardaki makalelerimde nasıl para kazanacaksınız onlara bakacağız ve bunlardan sonraki aşamada ise teknikler göstererek, siteleri tanıtarak para kazanmanızda adımlar atacağız.

2 yorum:

  1. bir yerlerden başlamak gerekiyor arkadaslar.sonunda yuksek paralar bızı beklıyor olacak

    YanıtlaSil
  2. link kısaltarak da para kazanabılırısınız.cok karlı ve guzel sıstem sıtede yazı mevcut okumanızı tavsıye ederım.ben sahsen o ısı yapıyorum ve gayet memnunum.

    YanıtlaSil