18 Temmuz 2012 Çarşamba

Tik.TL ile Para Kazanma

Link kısaltıp para kazanma servisleri içinde gördüğüm kaliteli sitelerden birisini sizlerle paylaşmak istiyorum. Tik.TL linkli sitede diğer URL’leri kısaltıyorsunuz ve paylaşıyorsunuz. Kullanıcılar linklerine tıkladığında reklam görünüyor ve ana siteyi bu işlemden sonra ulaşıyor. Bu yolla siz de reklamlar üzerinden pay alıyorsunuz.

Yurt dışı menşeili link kısaltma servisleri çok düşük miktarlar vermektedir. Ancak tik.tl size güzel tıklama oranları vaat etmektedir. Bu oran genellikle 1000 gösterime 3 lira ve üstü seviyededir.  Yapmanız gereken ise sadece siteye girip üye olmaktır ve panel ile linklerinizi kısaltmaya başlamaktır.

Web sitesi olanlar için ise durum daha da kolaydır. Sitenin verdiği kodu sitenize ekleyerek bütün linkleri bu şekle çevirebiliyorsunuz ve bu yolla web siteniz üzerinden de güzel meblağlar kazanabiliyorsunuz.

Reklam süresi olarak ise 3 saniye saymakta ve daha sonra geç butonu çıkmaktadır.

Haftalık ödeme yapıyorlar ve ben ödeme aldım.

Üye olmak için tıklayın: http://tik.tl/

1 yorum:

  1. Tercih ettiğim bir site şuanda bunu ve Bc.vc kullanıyorum. 1.5TL'ye yaklaştı buradaki param. Sayımları Sorunsuz, Destek 48 saat içerisinde cevap veriyor. Tek kötü yanı çoğul tıkı saymıyor :(

    YanıtlaSil