20 Temmuz 2012 Cuma

Anket doldurarak para kazanmak

İnternetten para kazanmak dediğimizde insanların sürekli söylediği bir şey vardır: “Anket doldurarak dehşet para kazanıyorlarmış.” Evet bu doğrudur. Ancak bu konu Türkiye’ye taşınınca pek de dehşet rakamlar kazanılamıyor maalesef.

Biz bu internetten para kazanma üzerine sitemizi açarken dürüst olacağımızı söyledik ve öyle de yapacağız. Belki anket doldurma ile ilgili para kazanan arkadaşlarımız pek memnun olmayacaklar; ama söylemek istiyoruz: Yabancı anket firmalarının çoğu Türkiye kullanıcılarına değer vermiyor ve ödeme yapmıyorlar. Maalesef anket işinde durum böyledir.

Ancak birkaç tane Türk firması var ki az miktar para verse de yine de ödeme yapmaktadır. Bu firmaları yakalayabilmek size gelir elde ettirilecektir. Bu firmalar dışında, özellikle yabancı firmaların verdiğini söylediği uçuk rakamlara kapılıp zamanınızı boşa harcamadan önce ödeme kanıtlarına bakmanızı tavsiye ederiz. Aksi halde bir müddet para kazandıktan sonra ödemenizin geçersiz olduğu mesajı alabilir ve emeklerinizi heba edebilirsiniz.

Anket sitelerine ulaşmak için sitemizin tavsiye ettiği sitelere göz atmanızı kesinlikle öneririz.

4 yorum:

  1. anket doldurmayı sevıyorum.hem sevıyorum hem kazanıyorum.cok faydalı bi iş

    YanıtlaSil
  2. kazanç sağladığın kaç tane anket sitesi var ve bizimle paylaşırmısın kardeş

    YanıtlaSil
  3. adresim mahmut_1971_@hotmail.com bana yardımcı olursan sevinirim

    YanıtlaSil
  4. Yabancı anket sistemlerin türkiyeye verdiği oranlar düşük türk anket sistemleri tercih edersek, daha büyük mevlalara ulaşabiliriz. Ve bilgisayarda geçirdiğimiz ölü zamanları değerlendirebiliriz.

    YanıtlaSil