29 Temmuz 2012 Pazar

Ücretli web siteniz ile para kazanmak



İnternette en çok para kazandıran yöntem belki de budur. Ücretli web siteleri ile alternatif gelir yerine ana gelir elde eden kişileri gördüğümüzde bu durumun gerçekten iyi paralar kazandırdığını anlıyoruz. Ücretli web siteniz ile para kazanmak için öncelikle bir isim ve yer almamız gerekiyor. Bu konuya “Web Sitesi ve SEO” kısmında değinmeye çalışacağız. Ücretli bir web sitesini açmanın ilk sene maliyeti ortalama 30 lira civarıdır. Gelen kullanıcılara göre bu meblağ gittikçe artabilmektedir.


Sitemizi açtıktan sonra yapmamız gereken ise onu Google’nin sevdiği şekilde donatmak olacaktır ve daha sonra Adsense başvurusunda bulunmaktır. Bu iki konuya da ileriki konularımızda ayrıntılı olarak değinilecektir. Sitemize eklediğimiz kaliteli konular arama motorlarında üst sıralara yerleştikçe size bu durum ziyaretçi kazandıracaktır. Ziyaretçilerin tıkladıkları reklamlar ise size gelir olarak dönecektir.



Web sitesi açtıktan sonra dikkat etmeniz gereken en önemli husus güncel aramalarda üst sıralara çıkabilecek konular eklemek olacaktır. Bu da gündemi yakından takip etmenizi gerekecektir. Unutmayın ne kadar çok güncellik ve kalite o kadar çok ziyaretçi ve paradır. Bu nedenle sitenizi ilk açtığınızda günün büyük vaktini internette geçirmeniz gerekebilmektedir.

Ücretli siteleri, ücretsiz sitelerden ayıran olumlu ve olumsuz yönler vardır. Ücretlilerde arama motoru optimasyonu tamamen size aittir, bunun için profesyonel desteğe zaman zaman ihtiyaç duyabilirsiniz; ancak siteniz tamamen size ait olacaktır. Ücretsiz sitelerde olduğu gibi yer sağlayıcınız kafasına göre sitenizi kapatamayacak, sizden izinsiz reklam yayınlayamayacaktır. Bu yönleriyle internetteki binlerce kişi para kazanmak için web siteleri açmaktadır.

 

3 yorum:

  1. arkadaslar bana gore ucretsız web sıtesıyle ucretlı arasında bı fark yok emın olun sıte ıcerıgını geıs tutarsanız zıyaretcı sayınız cok fazla olur.buda sıze reklamlardan kazanc olarak gerı doner

    YanıtlaSil
  2. Sana Katılmıyorum, Ücretli ile ücretsiz arasında çok fark var. Ücretsizlerde Birde Ücretsiz sistemi sağlayan yerin reklamları oluyor kazancın düşüyor. Ve Yüksek Oranda para ödeyen şirketler ücretsiz sitelere vermiyor .

    YanıtlaSil
  3. mahmut sana katılmıyorum, ücretliyle ücretsiz arasında çok fazla fark var. Ücretlide Kazanabileceğin paranın yarısını ücretsizde kazanamazsın.

    YanıtlaSil