19 Temmuz 2012 Perşembe

Ptc Siteleri İle Tıklama Yaparak Para Kazanmak

PTC siteleri ile para kazanmak başlangıç iyi iyi bir yöntemdir ve yöntemi tutturabilirseniz hiç de küçümsenmeyecek paralar kazanabileceksiniz.

PTC sitelerinin mantığı reklam verenlerce eklenen siteleri ziyaret ederek para kazanmaktır. Örneğin PTC sitesine eklenmiş bir siteyi tıklıyorsunuz 10 saniye kalıyorsunuz ve hesabınıza belirli miktarda para aktarılıyor. İşlem bundan ibarettir.

PTC sistemlerinin iyi yanları olarak sermayesiz para kazanma olarak gösterilebilir. Ayrıca alt üyelerden de genellikle para kazanırsınız. Örneğin, referans linkinizle üye olan ziyaretçilerden onların kazandıklarının %20’si kadar size aktarılır.



Olumsuz tarafı ise oldukça az miktarda para vermeleridir. Örneğin tek tıkla 0,01$ veren siteler göreceksiniz. Yani 100 siteye tıklayarak 1 dolar kazanabileceksiniz. Bu da 2 saat kadar sürer ki pek makul bir rakam değildir. Ayrıca genellikle PTC sitelerinde birkaç düzüne kadar sınırlı site bulunur.

PTC sitelere üye olurken dikkat etmeniz gerek yön ise ödeme yapmayan siteleri eleyebilmenizdir. Çünkü bazı siteler ödeme yapmamakta ve bu yolla dolandırıcılık faaliyetlerinde bulunmaktadır. Bu noktaya dikkat ederek, güvenilir ve kaliteli sitelerle çalışmalısınız.

Kaliteli PTC siteleri için sitemizde tavsiye edilen PTC sitelerine göz atmanızı tavsiye ederiz.

4 yorum:

  1. ptc sıstemlerını her zaman tavsıye ederım.nedenı ıse hemn kazanması kolay hemde ücreti fazla olmasıdır.

    YanıtlaSil
  2. PTC Siteleri Şahsen Ben Tavsiye Etmiyorum. Admin Seninde Belirttiğin Çok Az Para Ödüyor Dolandırıcı Sitesi Bol, Çok Zaman Harcanıyor... En iyisi Uploaderlık :)

    YanıtlaSil
  3. Çok Az Veriyormuş Çok Kötü Bir Sistem Bence :(

    YanıtlaSil
  4. Çok zor kazandırıyor ptc sistemi. Yorum yazarak bile daha çok kazanıyoruz yani :D

    YanıtlaSil