18 Temmuz 2012 Çarşamba

Neobux ile Para Kazanmak

PTC siteleri içinde en saygın yeri edinen siteyi sizlerle paylaşacağız: Neobux.COM.Sitenin en güzel özelliği ödeme almanız için büyük paralar yapmanıza gerek kalmayacak. 2 dolar gelir elde ettiğinizde hemen ödeme gerçekleşiyor. Bazı siteler gibi 20 – 30 $ şart koşulmamıştır. Bu nedenle içiniz rahat olarak üye olabilirsiniz. Reklamlara tıklama sayesinde tık başına 1 cent kazanıyorsunuz. Eğer alt üyeler tıklama yapıyorsa bu oran 0,5 cente düşüyor.


Özel üyelik alarak gelirinizi ikiye katlayabilirsiniz. Golden üyelik diye geçen özel üyelik sayesinde yılda 90$ ödeyerek kazancınızı ikiye katlayabilirsiniz. İstikrarlı olarak çalışıp ve sürekli ilgilenirseniz ödediğiniz 90 $ parayı kısa süre içerisinde çıkarır kâr edebilirsiniz. Neobux’ta normal üyeler için günlük ortalama 4-6 arası reklamlar çıkmaktadır. Bunun yanında yarı fiyat veren mini ADS adı altında reklamlar çıkmaktadır. Referans kodunuz sayesinde arkadaşlarınızı bu sisteme üye yapabilirsiniz.


Üye başı para kazandığınız gibi tıklama başına da geliriniz artacaktır. Burada referans satın alabilir veya kiralayabilirsiniz. Geniş bir çevreniz varsa ve güveniyorsanız referans üyeler sayesinde ve reklamlara tık sayesinde hemen para kazanmanız bu sistemde mümkün gözüküyor.


Site adresi: Neobux.COM

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder