18 Temmuz 2012 Çarşamba

İnternetten Para Kazanmaya Başlamadan Önce

İnternetten para kazanma işine girişmek için sabırsızlandığınızı biliyoruz. Ancak bu işe girişmeden önce bilmeniz gerekenler var. Bunlar için bu makaleyi yazmayı uygun bulduk.

Öncelikle para kazanacaksınız evet; ama kazandığınız paraları alabilmek adına bir banka hesabınızın olması gerekmektedir. Bunun için de +18 yaşını doldurmuş olmanız gerekiyor. Eğer ki reşit değilseniz parayı alabileceğiniz bir büyüğünüzün banka hesabını bilmeniz gerekmekte.



Yurt dışı firmalarıyla özellikle giriş düzeyinde sıkça çalışacaksınız ve bu firmalar Türk bankalarına maalesef ki ödeme yapmayacaklar. Hemen üzülmeyin! Bunun da bir çözümü var. Size tavsiyemiz yurtdışı firmalarının ödeme yaptığı sanal bankalara ödeme almanızdır. Bunlardan en yaygını Paypal ve Alertpay’dır. Bunları sitemiz içindeki makaleler ile ayrıntılı olarak görebilirsiniz. Ancak kısaca bahsetmek gerekirse bu iki firma da sanal olarak ödeme almanızı ve Türk bankalarına parayı çekmenizi sağlar. Bu yolla yurtdışı ödemelerini Türkiye’ye getirebilirsiniz.

İnternetten para kazanmaya başlamadan önce yapmanız gereken diğer bir şey de çalışacağınız firmaların sağlam olup olmamasına bakmaktır. Sitemizde vereceğimiz firmalar genelde güvenilir ve ödeme yapan firmalar olacaktır. Ancak yine de arkadaş tavsiyesi olabilir, başka bir sitede görmüş olabilirsiniz vs. bunları kullanmadan önce hakkında kesinlikle araştırma yapın. Bunun en kolay yolu ise Google’de siteyi yazarak hakkındaki yorumları okumaktır.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder