28 Temmuz 2012 Cumartesi

Ücretsiz web siteniz ile para kazanmak



Ücretsiz web sitesi açarak para kazanma işi oldukça popüler ve kazançlı işlerden birisidir. Bunun nedeni arama motorlarından kendinize yer bulabilmeniz ve tabi ki ücretsiz olmasıdır. Yatırım yapmadan para kazandıran yönetmelerden birisi budur. Tabi burada yatırımdan kastımız maddidir. Çünkü bu siteye içerik sağlamak için oldukça uğraşmanız gerekecektir ve bu işlemde sizi zaman zaman sıkabilir.


Ücretsiz web sitesi açmak için birkaç site var. Biz sizlere bunlar arasında Blogger ve Blogcu sitelerini tavsiye ediyoruz. Çünkü bu sistemler kendiliğinden arama motoru optimasyonlu oldukları için size sadece içerik girmek kalacaktır. Bu adreslere girerek görsel olarak web sitelerinizi 10 dakika içerisinden hazırlayabilir ve içerik girmeye hazır hale getireceksiniz.



Bu noktada nasıl bir site açarsak kazanırız sorusunun cevabını vermeye çalışalım. Öncelikle mutlaka uzman olduğunuz bir alanda web sitesi açmanızı öneriyoruz. Çünkü bu şekilde ne zaman canınız isterse içerik üretebilirsiniz. Diğer türlü işiniz taşıma su ile değirmen meselesine dönecektir. Burada şöyle bir örnek verelim. Yemek ile hiç aranız yok; ancak para kazandırıyor diyerek yemek tarifi sitesi açtınız. Başlangıçta makaleleri başkasına yazdırarak ya da annenizden rica minnet tarif aldınız. Daha sonra ise bunlarla uğraşma durumunuz olmayacaktır ve sonuç olarak emeğiniz boşa gidecektir.

Diğer bir tavsiyemiz ise eğer mümkünse yabancı dilde siteler açmanızdır. Bunun içinde iyi düzeyde dil bilmeniz gerekmektedir. Bu tavsiyemizin nedeni ise yabancı sitelerin Türk sitelere oranla daha çok para kazandırmasıdır.

3 yorum:

  1. benım bu sıstemı kullanan arkadaslarım cok.baslangıc ıcın tr.gg yı kullanın cok memnun kalırsınz

    YanıtlaSil
  2. Bunu Bir Kaç Arkadaşım Kullanmıştı Gerçekten Kazançlı Bir iş, Benden Önceki Yorum Atan arkadaşa Katılıyorum, tr.gg başlangıç için ideal bir site :)

    YanıtlaSil
  3. mahmuta katılıyorum.tr.gg li siteleri bi arastırın emınım yuksek hıtlı sıtelerle karsılasırsınız ve sok olursunuz.bedava sıte dıye kucumsemeyın arkadaslar hersey sızın emegınıze baglı ınanın emegınız bosa gıtmez

    YanıtlaSil