19 Temmuz 2012 Perşembe

Orta Düzeyde Kullanıcılar İçin İnternetten Para Kazanma Yöntemleri



Bu makalemizde başlangıç seviyesindeki işleri yapmış kullanıcıların artık daha kazançlı yöntemlere geçmesini sağlamak için teknikleri sıralayıp genel bir açıklamasını yapmaya çalışacağız. Önceki makalemizde orta ve kısmen ileri düzey kullanıcılar için para kazandıracak yöntemleri şu şekilde sıralamıştık;


İnternetten para kazanma yöntemleri sayısına baktığımızda sayısı az gibi dursa da, bunlar kaliteli yöntemlerdir. En azından kısa süreli emek ve para yatırımı ile sürekli gelir elde ettirecek yöntemler olarak görülmektedirler. Örneğin bir adet web sitesi açarak sürekli reklam yayını ile sürekli ve güzel paralar kazanabilirsiniz. Tabi bu sitenizin bazı şartları taşıması gerekecektir. (Bunları ileriki yazılarımızda sizlere sunacağız.)



Site açarak internetten para kazanma dışında, siteye gerek kalmadan, sosyal medya üzerinden de para kazanabileceksiniz. Sosyal medyanın en güçlü kurumu şu an ülkemizde Facebook olduğuna göre en iyi sosyal medya kazancını da Facebook üzerinden yapabilirsiniz. Sosyal medyadan para kazanma işinin başı ise yine her zaman olduğu gibi reklama dayanmakta.

Site aracılığı ile ya da sosyal medya aracılığı ile internetten para kazanmanın kökeni yine görüldüğü üzere reklamcılığı bakmaktadır. Yani yine 2. dereceden para kazanmaktasınız. 1. dereceye yükselene kadar sizi tatmin edecek ve gelirinizi sağlayacak kadar para kazanmanız oldukça zor görünmektedir. Ancak yılmak yok, sağlam web siteleri yaparak da çok güzel harçlıklar çıkarabilirsiniz. Neden geleceğin Mynet’i siz olmayasınız!

1 yorum:

  1. hepsini tavsıye ederım.ama ucretsiz web sitesi ile kazanma bıraz daha mantıklı gelıyor bana

    YanıtlaSil