23 Temmuz 2012 Pazartesi

Yeni Başlayanlar İçin Para Kazandıran Yöntemler



Yeni başlayan kullanıcılar için para kazandıran yöntemler oldukça alt seviyelerde kazanç sağlatmaktadır. Bunu bilerek bu yöntemlere genel hatlarıyla göz atacağız ve mantıklarını anlamaya çalışacağız. Önceki makalelerimizde giriş seviyesinde para kazandıracak yöntemleri şu şekilde sıralamıştık;




Bu yöntemlere baktığımızda ptc, anket ve promosyonları takip etme gibi yöntemlerin size sunulmuş ve kısıtlanmış alanlarda para kazandırdığını göreceksiniz. Yani ne yaparsanız yapın kontrol hep sizi kullanan sitelere olmaktadır.  Bu yöntemlerin en büyük sınırlılığı sizi kullanmaları ve sizlere kazandıklarının çok küçük kısmını vermeleridir. Bu nedenle bu yöntemleri kullanırken oldukça dikkatli olmanız, en iyisini vereni seçmeniz gerekmektedir. Aksi halde 1 saat uğraşarak ancak 1 dolar kazanabildiğiniz durumlar olacaktır.

Diğer yöntemler ise biraz daha iyimser ve parası iyi olan yöntemlerdir. Ancak parasının iyi olması sizin performansınıza bağlıdır. Örnek verecek olursak dosya yükleme sitelerinden alacağınız paralar ancak yükleyeceğiniz dosyaların boyutuna ve indirilme sayılarına bağlıdır.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder