25 Temmuz 2012 Çarşamba

Bucks4shares ile Para Kazanmak

Bucks4shares’a kayıt olarak işleme başlayabilirsiniz. En az ödeme miktarı olarak 0.02$ kazanmanız gerekiyor. Bu rakamı kolayca yapabilirsiniz. Diğer siteler gibi 30-40 $ şart koşulmamaktadır. Günlük kazanç olarak 0.008$ alt üyenin reklamlara bir kere tıklaması sayesinde 0,0001$ kazanabilirsiniz.  Ödemeyi almanız için Paypal hesabınızın olması gerekmektedir. Ayrıca sürekli ödeme yapan bir site olarak biliniyor. Ödemelerde hiçbir sorun çıkarmadığını sizlere söyleyebiliriz. Kazandığınız rakamları kolayca hesabınıza aktarabilirsiniz.

Refarans linklerinizle arkadaşlarınızı davet edebilir ve para kazanabilirsiniz. Sitenin hiçbir katı kuralı bulunmuyor. Bu ise sizler için bir avantajdır. Kolayca para kazanabileceksiniz. Bucks4shares’u kullanan kullanıcıların ise tek derdi tıklamaların az ücret olarak verilmesidir. Ancak site güvenilir bir sitedir. Ödemeleri hiç yoktan sağlam olarak yapmaktadır. Yüksek ücret verip ödeme yapmayan sitelere göre kat kat kaliteli bir site olarak sizlere hizmet veriyor.

Bucks4shares’a üye olarak bu sistemi sizlerde deneyebilirsiniz. Ayrıca arkadaşlarınız davet ederek hem onlara kazandırabilir hem de siz para kazanabilirsiniz. Sistemden memnun kalacağınızı umuyoruz, bol kazançlar.

Kayıt Olmak İçin: http://www.bucks4shares.com/

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder