22 Temmuz 2012 Pazar

PHD-Bux.Com ile Para Kazanmak

PTC sitelerinden bir diğeri ise Phd-Bux.com’dur. Günlük olarak ortalama 10 reklamın çıktığı bu sitede minimum 0,3 dolar gibi bir para kazanıyorsunuz. Ödemeleri ise sadece paypal ile yapıyor. Bu konuda dikkat etmeniz gerekiyor. Ödeme için minimum 1 dolara ulaşmanız gerekiyor. Bu iş biraz sabır işidir bunun için sabır göstermenizi istiyoruz. Ayrıca sistem güvenilir gözüküyor. Ödeme talebi yaptığınızda 5-10 dakika içerisinde paranızı yatırıyorlar.


PHD-Bux.Com PTC sitesini kullanan kullanıcıların yorumları ise hep olumlu olarak gözlerimize çarpıyor. Çünkü ödemelerini sağlam yapıyorlar ve bir sıkıntı çekmiyorsunuz. Ayrıca kendi referans numaralarınız ile kayıt olursa ödemeniz artabiliyor. Bununla da ekstra para kazanabilirsiniz. Sitenin adını birçok kullanıcı duymuştur ve kullanıcılarda olumlu iz bırakan sitelerden birisidir. Birçok siteye sahipseniz bu sistem sayesinde iyi para kazanabilirsiniz.


Para kazanmak için hemen üye olmanız gerekiyor. Üye olarak başlayabilirsiniz. Ayrıca kendi kodlarınızla her üye başı para alıyorsunuz. Bunun içinde geniş bir çevreye sahipseniz tıklama dışında para kazanmanız mümkündür. Paypala ödeme yaptığı için bir paypal hesabına ihtiyacınız olacaktır.




Siteye Üye Olmak İçin: www.phd-bux.com


Hiç yorum yok:

Yorum Gönder