21 Temmuz 2012 Cumartesi

Netload.in ile para kazanmak

Upload yaparak para kazanma sitelerinden sağlam olan bir siteyi daha sizlere tanıtacağız. Netload.in’den kolayca para kazanmanız mümkündür. Para kazanmak için en az 100 mb dosya yüklemeniz gerekmektedir. Sitenin güzel yanı ise rank ve ülke sınırlama derdi olmamasıdır. Bazı siteler gibi ülke sınırlaması koymamışlardır. 20 bin indirmeye karşılık olarak site size 25 dolar para ödemektedir. Dosyalarınız ve hesabınız hakkında detaylı bilgilere ulaşabilirsiniz.


Ödeme seçeneği olarak Paypal ve e-Gold tercih edilmiştir. Bu iki yöntemden birini seçerek kolayca ödeme alabilirsiniz. 30 gün sürede herhangi bir dosyanız indirilmezse siteden silinmektedir. 500 gb aşan dosyalar siteden otomatik olarak silinmektedir. Dosyalarınıza kendinize özel olarak parola koyabilirsiniz ve kendinize özel olarak seçtiğiniz şifrenizi bütün dosyalarınıza koyarak güvenliğinizi arttırabilirsiniz. Ödeme almanız için minimum 50 dolar paranızın olması gerekiyor. 50 $ altı paranız varsa içeride ödeme alamıyorsunuz. Ödemesi kanıtlanmış, sağlam sitelerden birisidir.


Sitenin remote upload özelliği sayesinde aynı anda birden çok upload işlemi yaparak zamandan kazanabilirsiniz. Dosya yükleyerek kazanmak için hemen üye olmanız gerekiyor. Kısa sürede büyük paralar kazanmanız içten bile değil.




Sitehttp://netload.in/


1 yorum:

  1. Burasıda Kaliteli bir site fakat, download'a geliri kapattığından beri pek tercih edilmiyor fakat ref ile premium satışlarından gerçekten güzel para geliyor :)

    YanıtlaSil