28 Temmuz 2012 Cumartesi

PTP İle Para Kazanmak

PTP (Paid to Promete) yani, “Tanıt ve Kazan” anlamına gelmektedir. Bu sistemde ise sizlere verilen ürünü tanıtarak ceplerinizi doldurabiliyorsunuz.


PTP sistemi diğerlerine göre çok farklı bir sistemdir. Mantığı ise diğerlerinde verilen işi yapıyordunuz ancak bu sistemde size verilen bannerı, reklamı siz tanıtıyor ve parayı kazanıyorsunuz. Bir web siteniz varsa kolay yoldan parayı kazandınız demektir. Sitenin size verdiği bannerları sitenize ekleyerek tıklatabilir ve minimum 0.75$, maximum ise 1$ para alacaksınız. Bu iş profesyonellerin kolayca para kazanacağı bir iştir. Reklam sitelerinden reklam alıp başınızı ağrıtmanıza gerek yok. Bu bannerları ekleyerek reklam firmalarına göre kat kat para kazanabilirsiniz. Bu sitelerin bannerlarında reklam firmaları gibi katı kurallar bulunmuyor. Hiti yüksek bir siteniz varsa bu siteler 1000 tıklamaya 5$ ücret ödüyorlar.


Dikkat etmeniz gereken husus ise “Approved sites” bölümüdür. Tıklamaların kabul edildiği sitelere dikkat etmeniz gerekiyor. Tıklamaların kabul edildiği siteleri kontrol ederek bu işe atılmanız gerekiyor aksi halde ücret almanız söz konusu olamaz.

1 yorum:

  1. gerçekten çok karlı bi sisteme benziyor.hemen deniyorum ve denemenizi tavsiye ediyorum.hep birlikte kazanalım

    YanıtlaSil