21 Temmuz 2012 Cumartesi

Video yükleyerek para kazanmak

Video yükleyerek para kazanma yöntemi oldukça popüler olmuş bir tekniktir. Nedeni ise kullanıcıların kotasız internetle beraber sınırsız video izleme merakının ortaya çıkmasıdır. Bu şekilde insanları eğlendirirken para kazanabilirsiniz.

Peki, video barındıran firmalar neden size para öder? Aklınıza şöyle bir soru gelebilir: “Hem dev videolarımızı barındıracak yerler sağlıyorlar hem de üstüne para mı ödüyorlar. Bu saçma değil mi?” Evet kesinlikle katılıyoruz size. Başlangıçta biz de böyle demiştik. Ama bu para ödeyen video sitelerinin videoları reklamlarla doldurduğunu ve üstüne ücretli üyelikle videoları sattığını görünce bu fikrimizden vazgeçtik ve sorumuzun cevabını da almış olduk.

Video yükleyerek para kazandıran siteler günümüzde pek yaygın değiller. Birkaç tane olanlara ise illegal yoldan para kazanma derdinde olan film siteleri video yüklemekte. Siz legal yolla ve emek hırsızlığı yapmadan para kazanmak istiyorsanız bu yöntemde oldukça zorlanabilirsiniz. Çünkü pek de yüksek oranlarda ödeme yaptıkları söylenemez.

Yine bu video yükleyerek para kazanma sitelerine, sitemizde bulunan incelemelerden ulaşabilirsiniz.

3 yorum:

  1. bu işe bende girdim bi ara.yaklasık 200 film yuklemıstım 2000 tl ye yakın para almıstım.film sitesi bulursanız kacırmayın

    YanıtlaSil
  2. Video Yükleyerek Para Kazanma Siteleri Daha önce hiç rastlamamıştım. Bilgilendirme için teşekkürler. Güzele Benziyor.

    YanıtlaSil
  3. Türkiye 'de upload kalitesini biliyorsunuz yani :D 1 saatte yüklenmeyen video ile para kazanmamız zor :d

    YanıtlaSil