28 Temmuz 2012 Cumartesi

Turbobit ile para kazanmak

 Turbobit.Net sorunsuz ödeme alacağınız sitelerin başında gelmektedir. Yükleme yaparak kazanmak istiyorsanız bu siteyi kesinlikle denemelisiniz. Kaç indirilmiş ne zaman yüklenmiş vb. gibi bütün istatiklere hesabınızda ulaşabilirsiniz. Gönül rahatlığıyla dosyalarınızı yükleyebileceğiniz bir sitedir. En fazla 100 gb dosya yükleyebilirsiniz. Diğer sitelere göre çok güzel bir özellik olarak görünüyor. Ayrıca sınırsız dosya yükleyebiliyorsunuz. Dört şekilde para kazanabilirsiniz.


İndirme başına kazanç : Yüklediğiniz dosyaların indirilmesiyle kazanç sağlıyorsunuz. Bu birçok ülkede geçerlidir. Bu ülkeler ; Rusya, Ukrayna, Kazakistan, Letonya, Lituanya, Estonya, ABD, Kanada, Avustralya, Belçika, Britanya, Almanya, Hollanda, İtalya, İrlanda, İspanya, Portekiz, Fransa, İsviçre, Danimarka, Norveç, Finlandiya, İsveç, Bulgaristan, Yunanistan, Polonya, Romanya, Slovakya, Türkiye, Çek Cumhuriyeti, Kuveyt, BAE, Suudi Arabistan, Japonya, Singapur.


Kendi web sitenizi kurarak kazanç : Sitenizde paylaştığınız kullanıcılarınız paylaştığı dosyalarda para kazanacaksınız.


Sitenizde linklerini yerleştirerek kazanç : Forum siteniz varsa çok işinize yarayacaktır. Sitenizde üyeler tarafından paylaşılan dosyalar sayesinde siz de para kazanacaksınız.


Partnerlik sistemiyle kazanç : Referans linkinizle üye olan her kullanıcı başı ödeme alıyorsunuz. Bu da ayrı bir kazanç oluşturuyor.




 Üye Olmak İçin: http://turbobit.net/


1 yorum:

  1. Şahsen Ben Kullanıyorum bu Siteyi, İndirenler İçin Bazen indirmek Zor olabiliyor Fakat Uploaderlar için gerçekten güzel bir site. Herkese Tavsiye Ederim.

    YanıtlaSil