26 Temmuz 2012 Perşembe

Dosya Yükleyerek Para Kazanmak



Gelmiş geçmiş en iyi para kazandıran yöntemlerin başında dosya yükleyerek para kazanmak gelmektedir. Kısaca olay şudur: Popüler ve indirilme potansiyeline sahip dosyaları yükleyerek para kazandıran firmaların sitelerine yollarsınız, onlar size link verir, forumlarda ya da sosyal medyada linki paylaşırsınız, insanlar indirdikçe siz de para kazanırsınız.


Anladığınız üzere gerekli altyapıyı oluşturduktan sonra çaba harcamadan size para getirecek bir yöntemdir. Ancak bunun için çok fazla popüler dosya paylaşmanız ve yeterince linkleri yaymanız gerekmektedir. Ayrıca dosyaların boyutu da birçok dosya yükleme firması tarafından önem arz etmektedir. Örneğin 5MB’lık dosyaya 1000 indirmede 2$ ödeyen firma 2GB’lik dosyanın 1000 indirilmesine 20$ ödeyebilir.

Dosya yükleyerek para kazanmanın mantığı nedir derseniz yine reklama dayanır kökeninde; ancak bunun yanında dosya yükleme firmaları kendi içinde özel üyelik satar ve kullanıcılara yüklenen dosyaları daha hızlı indirme vaadinde bulunur. Yani sizin yüklediğiniz dosyalar sayesinde doğrudan ticari girişimde bulunur.

Dosya yükleyerek kazandıran onlarca firma piyasada mevcuttur. Ancak çalışacağınız firmanın kesinlikle kullanıcı dostu olmasına dikkat ediniz. Bazı firmalar vardır ki iyi para verir; ama dosyanızı indirecek kullanıcı 10 dakika bekletir indirmeyi başlatmak için. Bu da kullanıcıların sizin paylaşımlarınızdan uzak durmasına neden olur. Kaliteli ve kullanıcı dostu dosya yükleme sitelerini sizlerle sitemiz üzerinden inceleyerek paylaşacağız. Bizi takip ediniz.

3 yorum:

  1. eger internet hızının yuksek ıse hıc kacırmayın derım.hatta 8 mbit hız bile yeter bende zamanında ziddu.com a uyeydım oradan 2 ayda 80 $ kazanmıstım ama sonra bos zamanım olmadıgı ıcın devam edemedım.ziddu.com sıstemı kapatmıs sonra.arkadaslar onerecegım yerler olarak suan turbobit.com ve hotfile.com yuksek ucretler verıyor hiç kaçırmayın derim

    YanıtlaSil
  2. Benden önce yorum atan arkadaş, 8mbit netiniz olsa yeter demiş fakat bu devirde yeteceğini hiç sanmıyorum. Artık uploaderların bir VDS'i oluyor. Çok Seri Upload Yapıyorlar. Bende Bir Dönem yapmıştım gerçekten iyi para kazanılıyor tavsiye ederim.

    Turbobit+Uploaded+Letitbit Şuan en iyi ödeyenler :)

    YanıtlaSil
  3. Uploaderlık Güzel İştir. Herkese Tavsiye Ederim. Eğer Biraz Bilginiz Varsa kesinlikle Tavsiye Ederim.

    YanıtlaSil