21 Temmuz 2012 Cumartesi

Resim yükleyerek para kazanmak

En güzel internetten para kazanma yöntemlerinden birisi de resim yükleyerek para kazanmaktır. Bu yöntemle para kazandıran siteler, çok düşük miktarda ödeme yapsalar da binlerce yükleme ve internet piyasasına dağıtma ile güzel paralar kazanabilirsiniz.

Resim yükleyerek para kazanmanın mantığına bakacak olursak yine reklamcılığa dayandığını görürüz. Resim yüklediğiniz site sizin resimlerine reklam basar ve resimlere bakan kullanıcılar bu reklamlara ulaşır bu yolla da size ödemeden pay verilir.

Bu yöntemin en güzel tarafı ise resimlere zaten barındıracak bir yer ararken, hem barındırıp hem para kazanmak. Bu yönüyle oldukça faydalı bir para kazanma yöntemidir.

Resim yükleyerek para kazanmanın en sınırlı yönü piyasada rekabetin olmamasıdır. Bu da fiyatların oldukça sınırlı kalmasına neden olmaktadır. Bir de aşırı rağbet hizmet sağlayıcı sitelerin yavaşlamasına ve resimlere bakacak kullanıcıların vazgeçmesine neden olabilmektedir.

Ödeme yapan ve sağlam “resim yükle para kazan” sitelerine sitemizden ulaşabilirsiniz.

5 yorum:

  1. oturdugun yerden resim yukle kazan :=) boyle eglencelı kazanç sistemi daha ne olsun :=)

    YanıtlaSil
  2. Hiç Rastlamamıştım Buna Acaba örnek Siteler Verebilir Misiniz? Gerçekten iyi bir sistemmiş :)

    YanıtlaSil
  3. Siteme ekledim bekliyorum hala ödeme limitini gecmesini.

    YanıtlaSil
  4. güzelmiş :)) acaba hangi tür resimlerin tutulma oranı yüksek onunla ilgili bir araştırma varmı yada öyle bir yazınız var mı yada yazmayı düşünüyormusunuz..

    YanıtlaSil
  5. Acaba ne kadar kazandırıyor. Çok kazandırırsa hemen bu yönteme geçelim :D

    YanıtlaSil