29 Temmuz 2012 Pazar

Twitter İle Para Kazanmak



Twitter ile para kazanmanın mantığı da tıpkı Facebook gibidir. Yani sosyal medya reklamlarına dayanmaktadır. Ancak Twitter’le para kazanma işi biraz daha zahmetlidir. Bunun en büyük nedeni takipçi toplama zorluğudur. Çünkü Facebook’ta resim, video paylaşıyorum derken yüzlerce insan bu paylaşımlardan sizi görür ve sayfanıza gelir. Ancak Twitter’de bu durum kısıtlıdır. Diğer bir para kazanma sıkıntısı da genelde telefondan bağlanılması göz önünde bulundurulmasıdır. Bu yolla reklam veren kuruluşlar Facebook dururken Twitter’den reklam vermeye temkinli yaklaşacaktır.




Twitter’den para kazanmak isteyen arkadaşlarımız için şu yolu tavsiye ediyorum.  Güncel twitlerin atılacağı genel bir Twitter hesabı açılmalı ve öncelikle Facebook olmak üzere sayfalarda paylaşımlar yaparak Twitter hesabına abone çekilmelidir. Daha sonra ise webmaster forumları aracılığı ile bu hesaba reklam verecek kurumlar bulmalısınız.

İnternetten para kazanma işinde dediğimiz gibi Twitter biraz daha meşakkatli bir iş gibi görülmektedir. Ayrıca bu işe girmek için geç kalmış olabilirsiniz. Çünkü Twitter’de güzel ve aboneli hesaplar aldı başını gitti.

Twitter ile para kazanma işleminde başarılar diliyoruz.

2 yorum:

  1. güzel fikir :=) twittirda bos bos durmaktan iyidir.bunu notlarım arasına kaydettim.daha sonra deneyecegim

    YanıtlaSil
  2. twittirda milyonlarca kullanıcı oldugunu dusunursek çok mantıklı gelen sistem.hitap ettigimiz insan sayısı fazla olunca gelirlerde katlanarak bize geri donus yapabilir

    YanıtlaSil