21 Temmuz 2012 Cumartesi

Link kısaltıp dağıtarak para kazanmak



Son dönemlerde popüler olan bir internetten para kazanma yöntemini sizlerle paylaşma istiyoruz. Bu yöntem aslında PTC ya da anket gibi sistemlerden daha mantıklı ve güzel paralar getiren yöntemlerdir. Çünkü alt yapıyı kurduktan sonra ekstra bir uğraş gerektirmez. Sadece kullanıcılar internette dolaşan linklerinize tıklar ve para kazanırsınız.


Bu internetten para kazanma yöntemi nasıl işliyor dediğinizi duyar gibiyim. Hemen şu şekilde maddeler halinde açıklayayım;

  • İnternette popüler bir linki, link kısaltma servisi aracılığı ile kısaltırsınız. Bu servis hem linki kısaltır hem de linke reklam basar.

  • Sosyal medyada ya da forumlarda bu linki paylaşırsınız.

  • İnsanlar linke tıklar ve reklamları görmüş olur.


Yani anlayacağınız link kısaltma bahane, reklamlar şahane!  Bu şekilde para kazanma işini özellikle web sitesi sahipleri yapmakla beraber, siteniz olmadan sizde yapabilirsiniz. Tek yapmanız gereken popüler konuları takip etmek, kısaltmak ve paylaşmaktır.

Link kısaltma servilerini kullanırken ödeme oranlarına dikkat ediniz. Yabancı firmalar Türk kullanıcılara genellikle çok az para verirler. Buna karşılık Türk firmaları daha iyi rakamlar vermektedir.

En iyi link kısaltma servisleri için sitemizdeki tavsiye edilen sitelere bakabilirsiniz.

5 yorum:

  1. benımde kullandıgım guvenılır lınk kısaltma sıstemlerı var.siz lınk atmasanız bıle reflerden baya para gelıyor

    YanıtlaSil
  2. Benimde kullandığım bir sistem. Hiti Yüksek olan yerlerde yaptığınız paylaşımlardan iyi gelir oluyor. Tavsiye Ettiğim Siteler, bc.vc + tik.tl + adf.ly

    YanıtlaSil
  3. Bilgisayar ve İnternet Hakkında Çok Az Bilgiye Sahip Olduğum Halde Bu Sistem Kullanmak Çok Kolay ve İyi geliri var. Herkese Tavsiye Ederim.

    YanıtlaSil
  4. Sitesi olanlar veya facebook ve twitterda takipçileri olan kazanabilir bu yöntemle. Kendi başına kazanması çok zor

    YanıtlaSil
  5. Hangi mesleği yapıyor olursanız olun internet tabanlı uluslararası online iş platformumuza günde minimum 2-3 saat zaman ayırarak dilediğiniz çalışma şekillerinden faydalanarak kazanç elde edebilirsiniz.
    Detaylar aşağıdaki linkte bulunmaktadır :

    http://tinyurl.com/yukleniyor

    YanıtlaSil