5 Ağustos 2012 Pazar

Anket Doldur Para Kazan

Günümüzde internetten para kazanmak için ortaya pek çok yöntem çıkmıştır. Bunlardan birisi de her yerde adı geçen anket doldurarak para kazanma yöntemidir. Anket Doldur Para Kazan yönteminin çalışma mantığı şu şekilde işliyor: Büyük firmalar, çağın bir gereği olarak, kullanıcı geri bildirimleri merak ediyorlar ve anket doldurulması karşılığı para ödeyen bu firmalarla anlaşıyorlar. Anket firmaları anket doldurma ihtiyacını gidermek adına interneti kullanıyorlar. Anket dolduran kişilere gelirlerinin bir bölümünü ayıran bu anket firmaları sayesinde ise internet kullanıcıları internetten gelir elde ediyor. Bahsettiğimiz şekilde bir çalışma yöntemi benimseyen bu anket firmaları sayesinde günde insanlar 50-60  dolara kadar gelir elde edebiliyorlar. Ancak bu fiyatlar maalesef ki yurt dışı içindir. Henüz bu anket firmalarının ülkemizde yaygınlaşamadığını söylemek yanlış olmayacaktır.

Anket doldurarak para kazanmak için öncelikle anket şirketlerini bulmanız gerekiyor. İşte işin en sorunlu kısmı da bu zaten. İstismarı önlemek isteyen anket şirketleri işini gizli yürütmekte. Bu da tespit işlemini zorlaştırmakta. İşin sırrını çözenler ise bunu kitaplaştırmakta ve bu kitapları satmaktadır.

İnternetten anket yöntemiyle para kazanmak için size gereken diğer bir husus. İngilizce veya diğer yabancı dilleri bilmek. Çünkü ülkemizde bu iş pek yaydın değil. Sadece arada sırada Pollemik.COM’un araştırma ekibi ücretli anketler yayınlamaktadır.

2 yorum:

  1. açık konusmak gerekırse guzel yontem.eglenceli ve herkes yapabılır bi zorlugu yok

    YanıtlaSil
  2. evde zaten sıkılıyordum hem benım ıcın bı ugras oldu.guzel kazanclar var

    YanıtlaSil