28 Ağustos 2012 Salı

Reklamlardan Para Kazanmak

Günümüzde internetten para kazanmanın birçok yöntemi vardır. Kişiler bu yöntemleri geliştirerek kendilerine iyi gelirler elde etmişlerdir. Reklamlardan para kazanma yöntemlerinde en çok kullanılan web sitesine reklam koymaktır. Büyük firmalarının reklamlarını alarak sizde web sitenize kendiniz için bir gelir elde edebilirsiniz.

Tek reklamdan para kazanma yolu web sitesine reklam almak değildir. Üye kiralama bunlardan bir tanesidir. Bu yöntemle kiralamış olduğunuz üyeler para kazanmak için reklamlara tıkladıkça sizde para kazanmış oluyorsunuz. Diğer bir yöntem ise reklam izleyerek para kazanabilirsiniz. Size söylenen sitede reklamlara yüzlerce kez tıklayarak para kazanıp bunları harçlık yapıp ya da sanal marketlerde harcayarak kendiniz para kazanmayı eğlenceli hale getirebilirsiniz. Eğer bu yöntemleri istemeyip kendi sitenize reklam alarak para kazanmak isterseniz web sitenizin içeriğini, yerleşimini çok iyi bir şekilde düzenleyip sitenizin hem ziyaretçi sayısını artırıp hem de iyi paralar kazanmanızı sağlayabilirsiniz. İnternetten para kazanma yollarından biri olan reklamlardan para kazanma diğer yöntemlere göre daha çok tercih edilmektedir. Sizde bu yöntemle para kazanmak istiyorsanız küçük bir web sitesi kurarak ya da referans yoluyla reklamlara tıklayarak bir başlangıç yapabilirsiniz.

4 yorum:

  1. web siteleri için en akıllı yontemlerden birisi.bende bunu tavsiye ediyorum.ziyaretcileri artırırsanız aşırı para kazanabilirsiniz arkadaşlar

    YanıtlaSil
  2. üye kiralamayı hiç bilmiyordum.
    ve şuan üyelere düşük ücret vererek kendim daha fazla kazanıyorum.
    teşekkürler.

    YanıtlaSil
  3. benimde web sitem war.web sitesi olanlar hiç beklemesin google adsense aylık gelirim 1300 tl.

    YanıtlaSil
  4. Bence de en iyi yöntemlerden birisi bu. Çok zahmete de girmiyoruz.

    YanıtlaSil