7 Ağustos 2012 Salı

Anket Siteleri

Anket doldurarak para kazanabileceğiniz iki adet siteyi sizlerle paylaşmak istiyoruz. Bu siteler Türk kullanıcılara hizmet vermekte ve bu nedenle de ödeme alabilmektesiniz. Bu sistemler aracılığı ile mail adresinize anketler gelecek ve anketleri doğru bir şekilde doldurduğunuz taktirde hesabınıza ödeme alabileceksiniz.

Anket sitelerinin nasıl çalıştığını daha önce açıklamıştık. Kısaca özetlemek gerekir ise, büyük firmalar anket firmalarına para karşılığı anket yapmalarını ister. Anket firmaları da anket dolduran kişilere çabuk ulaşmak için bir miktar ücreti anket dolduran kişilere aktarır. Bir anlamda anketörlere sokak sokak dolaşmaları, anket doldurmaları karşılığı verdikleri parayı doğrudan anket dolduranlara verir. Anket firmalarının nasıl kazandırdığı ile ilgili fazladan bilgi istiyorsanız şu makalelerimize göz atabilirsiniz:

Bu anket sitelerini bulmak ise oldukça zordur. Biz bu güne kadar gördüğümüz üç adet Türkçe anket sitesini sizlere sunuyoruz. Üstelik çoğu sitenin yaptığı gibi kitap almak zorunda bırakmadan. Aşağıdaki listedeki sitelere tıklayarak açıklamaları okuyabilirsiniz;

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder