19 Ağustos 2012 Pazar

Para Kazandıran Siteler

İnternetten para kazandıran siteler konusunda oldukça fazla bilgi verdik. Bu konuda yine bir makale ile karşınızdayız. Para kazandıran siteler konusuna önem verme nedenimiz bu siteler olmazsa hiçbir şey kazanamayacağınız içindir. Ya siz bir site açacaksınız ya da açılan sitelerin size pay vermesini sağlayacaksınız. Bunun dışındakiler de zaten e-ticarete falan kayacaktır ve sizi başlangıç noktasında aşacaktır.

Şimdi sizlere Türkiye'de en çok kazandıran sağlam sitelerin listesini veriyoruz.

Google ADSENSE


Para kazandıran sitelerin en önemlisi web sitelerimiz için baba kaynak olan Adsense'dir. Bu siteyi web sitesi olan arkadaşlar bilecektir. Bu site aracılığı ile web sitenize reklam kodları eklersiniz ve insanlar tıkladıkça para kazanırsınız. Ne kadar çok ziyaretçiniz varsa o kadar çok para kazanırsınız. Ziyaretçi kazanç ilişkisini "Web Sitesi ve Ziyaretçi İlişkisi" adlı makalemizde anlatmıştık.

Adsense'den güzel gelirler elde etmeniz için sitenizin içeriğinin de iyi olması gerekli. Ticari, bankacılık, finans, kadın, sağlık gibi içerikler barındıran sitelerin eğitim, genel blog, arkadaşlık gibi sitelerden daha fazlaca para kazandığını da açıkça görmek mümkündür.
Google Adsense hakkında detaylı bilgi için makalemize göz atınız.

Napolyon


Görev bazlı para kazandıran Türk firmasıdır. Mail okuyarak ya da diğer görevleri yerine getirerek 'nap' denilen puanları kazanırsınız ve bu puanları sitedeki hediyeleri almak için için kullanırsınız. Ayrıca nakit çekim özelliği de mevcuttur.
Napolyon hakkında detaylı bilgi için makalemize göz atınız.

Tik.TL


Para kazandıran siteler içinde alt yapıyı kurduktan sonra rahat para kazandıran sistemlerden birisidir. Tik.TL ile linklere reklam eklersiniz ve internette dağıtırsınız. Bu şekilde reklamlar gösterildikçe size ödeme yapılır.
Tik.TL hakkında detaylı bilgi için makalemize göz atınız.

OpenBux.COM


OpenBux klasik bir PTC sistemidir. Siteyi ünlü yapan ise sağlam alt yapısı ve ödeme garantisidir. Bu sistemde çıkan reklamlara çıklayarak para kazanırsınız. Ancak ödeme oranları oldukça azdır.
Openbux hakkında detaylı bilgi için makalemize göz atınız.

ParaKazanInternetten.Com


Para kazanmak için çeşitli seçenekler sunan bir sistemdir. Bu sistem ile ilanlara bakarsınız ve site uygun olan ilanlardaki görevleri yerine getirerek para kazanırsınız. Örneğin makale yazma görevi ile anında ödeme almanız mümkün. Görev listesi için tıklayın.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder