6 Ağustos 2012 Pazartesi

Google'den Para Kazanma

İnternetten para kazanmak isteyen kişilerin başvurdukları başlıca yöntemlerden birisi web siteleri aracılığı ile para kazanmaktır. Bu web siteleri ise hazır sistemler aracılığı ile artık kolayca yapılabilmekte ve görücüye çıkmaktadır. İşte bu noktada bir sıkıntı doğmaktadır. O da şudur, bu kadar web sitesi ve rekabet varken nasıl reklam veren bulup da sitemizde reklam yayınlayıp para kazanabiliriz?

Yukarıda bahsettiğimiz sorunun cevabı çok önceleri Google'yi harekete geçirdi ve şu an reklam piyasasının lideri olan bir sistemi ortaya attık: GOOGLE ADSENSE.

Google Adsense sisteminin mantığı oldukça basittir. Bu sistem reklam veren ile reklam yayınlayan kişileri bir araya getirerek, yani aracılık yaparak iki tarafından sıkıntıdan kurtulmasını sağlamaktadır. Bunun anlamı da şudur ki reklam veren, tıklama almayan hitsiz sitelere reklam verme durumunda kalmayacaktır. Yayıncı ise hit azlığı ve buna bağlı olarak reklam veren bulamama derdinden muzdarip olmayacaktır.

Google'den para kazanmak için kısaca bir web siteniz ve Google Adsense hesabınızın olması gerekmektedir. Google Adsense hesabınızın olması içinse kaliteli içerikli bir sitenizle Adsense'ye başvurmanız gerekiyor. Burada dikkat etmeniz gereken ise sitenizin kalitesinin yüksek olmasıdır. Kaliteden kastımız özgünlüktür. Özgün bir sitenin onaylanma ihtimali daha yüksek olacaktır.

2 yorum:

  1. reklamda 1 numara google adsense.kullanıyorum tavsiye ederim

    YanıtlaSil
  2. google de kazanc cok .:) hemen bi ucretsız blog acın yerlestırın google adsense reklamlarını kazanmaya baslayın :)

    YanıtlaSil