3 Ağustos 2012 Cuma

Tr5.in ile link kısalt para kazan

Link kısaltma servisleri içinde güzel ve bol kazançlı bir sistemi sizlerle paylaşmak istedik. Bu siteyi güzel kılan tasarımı, alt yapısı vs. değildir. Sadece yüksek miktarda kazanç sağlatmasıdır. Diğer sistemler yaklaşık 1000 gösterim başına 3 lira civarı verirken bu sistem 6 lira hatta zaman zaman 7 lira para vermektedir. Bu da siteyi kullanılır kılmaktadır.

Siteden ödeme almak için 15 TL alt kazanç limitini geçmelisiniz. Bu rakamı geçtikten sonra ayda iki kez olarak belirlenmiş ödeme günlerinde ödeme alabilirsiniz.

Peki, bu sistem ne kadar bu kadar yaygın değil? Hemen buna da değinelim. Alt yapısı kötü ve klonlanmış bir script ile hizmet vermekte. Ayrıca web sitesi sahipleri için kullanışsızdır. Çünkü toplu kısaltma kodu çalışmamaktadır. Bunlar dışında ise herhangi bir sorun yoktur. Düzenli ödeme alabilirsiniz.

Sistemi kullanmak için link kısaltma servislerinin nasıl çalıştığını bilmeniz gerekmektedir. Bunun için sitemizde ekli ona "Link kısaltıp dağıtarak para kazanmak" adlı makalemizi okuyabilirsiniz.

Siteye üye olmak için: http://tr5.in/

1 yorum:

  1. Siteyi Kullanmıyorum Ama Şuanda Türkiye İçin En Çok Burası Ödüyor, fakat popup reklam çıkabiliyor ve her hangi bir yere tıklayınca yeni pencerede reklam açıyor.

    YanıtlaSil