8 Ağustos 2012 Çarşamba

Anket Sitesi: Anketmaster

Merhaba parakazaninternetten.com takipçileri. Bu gün izlere 'anket doldura para kazan' sitelerinden bir tanesini daha tanıtmak istiyoruz. Sitemiz olan 'anketmaster' Türk bir anket sitesidir ve anketler karşılığında sizlere para ya da hediye dağıtmaktadır.

Anket doldurma sitesi olan 'Anketmaster'de bir anketi doldurma süren 20- 30 dakikadır. 250 den fazla sayıda anket yapan şirketine sahip olmak artık çok kolay ve dünyanın en iyi şirketleri çalışma fırsatını yakalayın. Göndereceğiniz her anket için 5$ ile 50$ arasında para kazanma fırsatı. Anket sorularına mail adresinden ulaşabilirsiniz ve kolaylıkla yanıtlayabilirsiniz. Ödemelerinizi de internetten hesabınıza aktarın ya da çek olarak alabilirsiniz.

Anket şirketinin görevi; kendi web adresinden bir çok insana ulaşmak ve geniş ölçekte araştırma yapmak ve anlaşmalı oldukları kuruluşlarla bu bilgileri paylaşmaktır.

Birkaç anket sorusu örneği;

  • Otomobilinizin markası nedir?

  • Çocuk sahibi olmayı düşüyor musunuz?

  • Bilimsel araştırmaları takip eder misiniz?


Anket doldurmak size internetten para kazandıracak en kolay yöntemdir. Sizin yapacağınız iş bu anketleri cevaplandırıp geri göndermek. Ve ücretlerini gönderilen mailde göreceksiniz.

Siteye gitmek için: http://anketmaster.com/

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder