19 Ağustos 2012 Pazar

Web Sitesi ve Ziyaretçi İlişkisi

İnternetten para kazanma yollarının çoğunluğu bir web sitesi sahibi olmanıza ya da çok fazla kişiye hitap edecebileceğiz bir sosyal platforma dayanır.. Web sitenizin olması ise yetmiyor. Web sitenizin size internetten para kazanması için ise ziyaretçi alması gerekir. Web sitesine ziyaretçi çekmek başlı başına internetten para kazanmak içinde başlı başına bir meseledir. Çünkü ziyaretçi olduğunda zaten siz istemeseniz dahi para kazanacaksınızdır.

Kısaca, internetten para kazanma yöntemlerinin birçoğu bir web sitesine ihtiyaç duyar. Ancak web sitenizin olması kendi başına bir anlam ifade etmez. Dünyanın en iyi ve satılabilir ürününü de pazarlasanız kimse sitenize gelmiyorsa bunun bir anlamı olmayacaktır. Bu nedenle sizin ziyaretçiye ihtiyacınız vardır.

İnternetten kolay para nasıl kazanılır diye merak ediyorsanız ziyaretçisi bol bir web sitesi sahibi olduğunuzda bu sorunun cevabını kendiniz göreceksiniz. İnternetten nasıl para kazanılır bunun en önemli unsuru ziyaretçidir. Ziyaretçisi bol bir site ile para kazanmanın yollarının bütünü denenebilir. Bunu işlek bir caddede bir dükkan açmaya benzetebiliriz. Ziyaretçinizin bol olması iş yerinizin işlek bir yerde olması ve gelen geçenlerin size sık uğraması anlamına gelir. Tek farkı sitenizi işlek caddeye siz dönüştürür ve bunun içinde başkasına gerek duymazsınız.

Bu makalemizde web sitesi ve ziyaretçi ilişkisinin önemini vurguladık diğer yazılarımızda bu ilişkiyi genişleteceğiz ve yöntemlerini vermeye çalışacağız.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder