19 Ağustos 2012 Pazar

Videobb.COM ile Nasıl Para Kazanırım

Günümüzde çevrim içi film izleme çılgınlığu hızla artarken siz de bu işten para kazanabilirsiniz. Nasıl mı? İzlenen, popüler videoları sitelere yükleyerek. Video Yükleyerek Para Kazanma adlı makalemizde video yükleyerek nasıl para kazanacağınızı anlatmıştık. Bu makalemizde ise bir video yükle kazan servisi olan Videobb'den bahsedeceğiz.

Video yükleyerek para kazanma işi için bu aralar en sağlam ve popüler olan site VideoBB.COM’dur. Siteye yüklediğiniz filmler 10 bin izlenme seviyesine ulaştığında size ödeme yapılır. Bu nedenle yüklediğiniz filmler kaliteli olmalıdır ki izlenebilesiniz. Ayrıca film süreleri arasında da fiyatlar değişmektedir. Bu nedenle uzun filmler yükleterek kullanıcılardan daha fazla para kazanabilirsiniz. Bunun için size yeni çıkan popüler filmleri yüklemenizi tavsiye ederiz.

Videobb.COM’dan para kazanmak için ne yapmalıyım?

  • Çok fazla film yüklemesi yapmalısınız. Bunların kaynak kodlarını çıkarmalısınız.

  • Film izleme sitelerine yaymalısınız. Bunun için webmaster forumlarına konu açabilirsiniz. Böylece çok sayıda siteye kaynak kodların konulmasını sağlayabilirsiniz.

  • Daha sonra ise yapmanız gereken bu küçük yatırımdan gelecek meblağları hesabınıza çekmek olacaktır.


Videobb.COM’dan daha fazla para kazanmak için ne yapmalıyım?

Videobb.COM ülkelere göre ücret tarifesi uygulamaktadır. Bu ücret tarifesini buradan http://videobb.com/rewards.php öğrenebilirsiniz. Görüldüğü üzere tabloya göre en çok kazandıran ülke ABD’dir. Yani amacınız ABD’de oturan kullanıcıların izleyebileceği tarzda videolar yüklemek olmalıdır.. Bu şekilde 120 dakikadan fazla yüklediğiniz bir film için 30$ kazanabileceksiniz. Aynı video ile Türkiye’den izlenirseniz ise yalnızca 10$ kazanabiliyoruz. Bu sebeple videoları yüklerken;

  • İngilizce videolar seçiniz.

  • Aramalarda kolay çıkabilecek özgün başlıklarla yükleyin.


 

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder