3 Ağustos 2012 Cuma

PTSu İle Para Kazanmak

PTSu  (Paid yo Surf) yani, “Sörf Yap, Kazan” anlamına gelmektedir. Bu sistemde sörf yaparak para kazanıyorsunuz. Sörf yaparak kim para kazanmak istemez ki? İnternet başında zaten birçok kişi anlamsızca sörf yapıyor. Siz bu sörf yapmakla birlikte para kazanacaksınız.


Peki bu sistem nasıl çalışıyor?


Sitenin size verdiği toolbarı bilgisayarınıza yükleyerek bu toolbarla ile arama yapıyorsunuz. Sitenin size verdiği kelimeleri verdikleri toolbar ile arama yaparak günlük aramayla para kazanıyorsunuz. Ayrıca bunun dışında resim veya video paylaşabiliyorsunuz. Paylaşılan bu resim ve videolara site reklamlarını koyuyor. Ne kadar izlenirse o kadar para kazanıyorsunuz. Günlük aramalarla veya paylaştığınız bağlantılarla kazancınız 5 doları geçebiliyor. Ayrıca Türkiye şartlarında oturduğunuz yerden bu parayı kazanmak gayet iyi gözüküyor. Sizlere tavsiye edeceğimiz site ise “UserCash” isimli sitedir. Dünyada en çok girilen siteler arasında 130. sırada kendine yer bulmuştur. Bu da sitenin ne kadar güvenilir olduğunu bizlere gösteriyor. PTSu ile sizde günlük harcamalarınızı kolayca çıkarabilmeniz mümkündür. Hayırlı kazançlar.

4 yorum:

  1. websitemin hiti bu sayede tavan yaptı :D alexada ilk 1 milyona düştüm 20 milyndan

    YanıtlaSil
  2. sörf yaparak para kazanmak guzel.çünki cok basit siz hiçbirsey yapmıyorsunuz yorullmuyorsunuz.yenı sekmede acın otamatik sörf yapsın bu kadar :)

    YanıtlaSil
  3. Güzel Sistemmiş, Bu Sistemi Yapan Siteler Örnek Olarak Verebilir Misiniz?

    YanıtlaSil
  4. Güzel sistem denemem lazım örnek siteler verebilirseniz iyi olur

    YanıtlaSil