12 Ağustos 2012 Pazar

Mail okuyarak para kazanmak

İnternetten para kazanma yollarından birisi hakkında daha sizlere bilgi vermek istiyoruz. Bu yöntemle hiçbir yatırım yapmadan ya da zahmete girmeden para kazabilirsiniz. Peki, bu nasıl olacak?

İnternete hakim firmalar reklamlarını yapmak için pek çok yöntem denemektedirler. Bu yöntemler bazen internet kullanıcılarının bile aklına gelmeyecek tarzda yöntemler olabilmektedir. Bu yöntemlerden en ilginci ise mail okuyarak para kazanmaktır. Mail kutunuza gelen mailleri açarak hesabınıza para aktarılması gerçekten ilginç olsa gerek.

Mail okuyarak para kazandıran firmalar listesi için kitap hazırlayıp satan birçok arkadaş mevcut. Çoğu kitapta da yararlı bilgiler olduğu gerçektir. Ancak şunu unutmamak gerek ki zaten bu firmalar kendilerini gizleyen firmalar değildir. Ne kadar çok müşteri potansiyelleri olursa o kadar çok büyüyeceklerini bilir bu firmalar. Sadece sizin bulamama nedeniniz onların hedeflediği kitleye sizin dahil olmamanızdır. Kafanızın karıştığının farkındayım. Bundan kastımı bir örnekle açıklamak istiyorum. Yabancı bir mail okuyarak para kazan firması sadece kendi ülkesindekilerin mailleri okumasını istemektedir. Çöz gelimi Çince bir mail okuyarak para kazan firmasının Türk kişilerle işi ne kadar sağlıklı yürür. İşte bu nedenle Türkiye'de oturan insanlara yabancı mail okuyarak para kazanma firmalarının verecekleri pay ya hiç yoktur ya da çok çok düşüktür.

Yukarıdaki paragraftan hareketle mail okuyarak para kazanmak isteyen kişilerin yapması gerekenler Türk firmalarına yönelmek olmalıdır. Çünkü siz tam da Türk firmalarının hedeflediği kitlesiniz. Bu firmalardan tespit edebildiklerimizi ilerleyen yazılarımızda sizinle paylaşacağız.

3 yorum:

  1. bende bi kaç siteye uye oldum.evimde kahvemi yudumlarken maillerimi okuyorum.bos bos durmaktan iyidir dimi :=)

    YanıtlaSil
  2. bundan kolay ne var :=) oku ve kazan.bana sorarsanız çok güzel

    YanıtlaSil
  3. denedim kazanıyorum. Her zaman bir sözüm vardır unutmayın netten para hemen olmuyor sabırla olur :)

    YanıtlaSil