22 Ağustos 2012 Çarşamba

Gittigidiyor ile para kazanmak

Türkiye’ de sanal alışveriş denince herkesin bildiği sitelerin biri de GittiGidiyor.Com’ dur.

Türkiye’yi e- ticaret ve sanal alışverişle tanıştıran öncü sitelerden biri olan GittiGidiyor.Com, yakın zamanda başta ABD olmak üzere birçok Avrupa ülkesinin en büyük e-ticaret sağlayıcılarından biri olan Ebay ile yaptığı ortaklık anlaşmasıyla gücüne güç katarak Türkiye pazarında daha güçlü bir konuma gelmiştir. Ayrıca yapılan bu ortaklıkla beraber site tarafından yatırımlara daha çok ağırlık verilmiş ve sana alışveriş daha kaliteli ucuz ve güvenilir hale gelmiştir.

Türkiye ‘de e-ticaretin öncülerinden biri sayılabilecek GittiGidiyor.Com’ a ücretsiz üye olarak sizde güvenli ve kaliteli e-ticaretin keyfini çıkarabilirsiniz. Özellikle e-ticaret üzerinden para kazanmak ve bu işi daha az riskle yapmak istiyorsanız kesinlikle adresiniz gittigidiyor.com olmalıdır. Siteye üye olduktan sonra dükkan açarak mallarınızı internet üzerinden güvenilir ve ucuz bir şekilde satabilirsiniz.

Dükkan açma hususunda site sizlere 3 farklı abonelik tipi sunmaktadır. Aylık abonelik ücreti çok uygun olan temel abonelik dışında aylık ücreti temel abonelikten biraz daha fazla olan fakat listeleme ve katalog ücretlerinde daha çok indirim yapan pro ve mega üyelik karşımıza çıkmaktadır. Satılan ürünlerin satış fiyatı üzerinden % 10 pay ve buna ek olarak üyelik tipinize göre listeleme ücreti alan GittiGidiyor.Com size güvenli ve kaliteli satış keyfi sunuyor.Son olarak yapılan alışverişlerde sitenin uyguladığı Sıfır Risk Sistemi ile kesinlikle tatsız bir süprizle karşılaşmayacağınızı söyleyebiliriz.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder