29 Ağustos 2012 Çarşamba

Web Sitemden Para Kazanmak İstiyorum

İnternetten birazcık anlayan birçok kişi web sitesi kurmaktadır. Bu iş kolay gibi görünse de, oldukça zorlu ve karmaşık bir süreçtir. İngilizcede webmaster olarak tanımlanan bu meslek ile para kazanmak istiyorsanız, bu yazıyı mutlaka okumanızı öneriyorum.

Eğer bir web sitesinden gelir elde etmek istiyorsanız, öncelikle bu sektörde çok güçlü rakipleriniz olduğunu bilmelisiniz. Onların önüne geçemezseniz maalesef hiç para kazanamaz ve tüm emeklerinizi çöpe atarsınız. Onların önüne geçmek ise birkaç yöntemin birden uygulanmasıyla mümkündür. Bunlardan birincisi sitenizin içeriğinin mutlaka özgün olmasıdır.

Özgün içerikli siteler arama motorlarında her zaman ön sıralarda çıkar ve çok ziyaretçi alır. Ayrıca kaliteli bir içeriğe sahipseniz, marka olma yolunda emin adımlarla ilerlersiniz. Diğer önemli yöntem ise, arama motoru optimizasyonudur. Eğer arama motoru optimizasyonu hakkında hiçbir fikriniz yok ise, bu konuda yeterli bilgiye sahip olmadan bu işe girmeniz pek bir anlam ifade etmemektedir. Çünkü siteniz ne kadar kaliteli olursa olsun, arama motorlarında üst sıralarda çıkmıyorsanız boşa kürek çekmiş olursunuz.

1 yorum:

  1. bende bu işe atılmak istiyordum bu yazıyı okuduktan sonra,
    seo öğrenmek için kolları sıvadım teşekkürler.

    YanıtlaSil