18 Ağustos 2012 Cumartesi

Web Sitemden Para Kazanmak

İnternetten para kazanmak istiyorsanız bunun garanti yöntemi üretimde bulunarak para kazanmaktır. Bir web sitesi kurarak siz de kullanıcılarla bir şeyler paylaşabilir ve kullanıcılarınızın reklamlara tıklamasından para kazanabilirsiniz. Üstelik bu yolla tek bir sistem kurarak geleceğe yatırım yapmış olursunuz.

Site kurulumu içinse yazılım vs. bilmenize gerek yoktur. Hatta ücretsiz hizmet sitelerinden bloglar kurarak dahi para kazanmanız mümkündür. Örneğin, Google servisi olan Blogger ile hemen bir bilgi içerikli site açabilir ve gelir elde etmeye başlayabilirsiniz. Bu siteler için aşağıdaki makalelerimize göz atabilirsiniz.

Web sitenizden para kazanmak için reklam şirketlerini tercih edebilirsiniz, aksi halde bireysel reklam veren kişi bulmakta zorlanacaksınız. Bu reklam şirketleri ise sizi reklam veren bulma zahmetinden kurtaracaktır. Bu şirketlerin verdikleri kodları sitenize ekleyerek reklam yayınına başlayabilirsiniz. Bizim tavsiyemiz Google Adsense'dir. Bunun hakkında bilgi almak için "Google’den Para Kazanma" adlı yazımıza bakınız.

Sitenizden Para Kazanmak İçin Bazı Öneriler

Genel her şeyle ilgili yazılar barındıran siteler daha çok tercih edilse de tek bir alana yönelen sitelerin daha iyi kazançlar getirdiği unutulmamalıdır. Bu kapsamda uzman olduğunuz işlere yönelebilirsiniz.

İçerikleriniz özgün olmalıdır. Çünkü çalıntı içerikle siteniz çöplükten başka bir şeye benzemeyecektir. Bu tarz siteleri ise ne reklam verenler ne de kullanıcılar sevecektir.

Sitenize başka yerden alıntı konu eklerken dahi başlık ve girişi kendiniz yazın. Bu sayede Google’de yükselecek ve takipçileriniz artacaktır. Bu da daha fazla gelir demektir.

Reklam yerleşimine özen verin. Kullanıcıların görebilecekleri bir alana reklamları koyun. Buralar genellikle içerik kısımları ve üst kısımlardır.

 

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder