21 Ağustos 2012 Salı

Facebook'tan Para Kazanma Tüyoları

Facebook ile para kazanma üzerine farklı bir bakış amacıyla bu makaleyi yazmayı amaç edindik. Facebook ile para kazanmanın mantığı tamamen reklamcılığa ve eticarete dayanır. Bunun için de çok fazla kitleye ihtiyaç duyarsınız. Firmalar kişilere kampanyaları duyurmak, insanları yeni ürünlerden haberdar etmek amacıyla Facebook'u oldukça sıklıkla kullanmakta. Bu firmalar genel olarak kendi sayfalarini kurma yoluna gitse de başlangıç asamasindakiler başka sayfalardan maddi bedelini ödeyerek yardım alabilirler. İşte bu yardım aldıkları sayfa siz olursanız oldukça güzel meblağlar elde edebilirsiniz.

Eğerki böyle bir sayfanız yoksa işe hemen koyulabilirsiniz. Çünkü Facebook'ta rekabet kavramı pek oluşmamıştır. Bu nedenle herhangi bir zamanda sayfa açabilirsiniz.

Facebook'tan sayfa açarken dikkat edilmesi gereken hangi kitleye sorusunun cevabının iyi verilmiş olmasıdır. Çünkü reklam veren kişiler cuma dikkat edecektir. Şöyleki giyim firmaları sıklıkla reklam veren konumundadır ve genellikle kadın kullanıcısı olan sayfalara reklam verirler. Bunu göz önüne alıp reklam veren firmalara yönelmeniz Facebook'tan daha fazla para kazanmanızı sağlayacaktır.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder