27 Ağustos 2012 Pazartesi

Para Kazanma Yolu

Büyüklerimizden sıkça duyduğumuz ekmek aslanın ağzında deyimi, günümüz şartlarını da göz önüne aldığımızda ekmek artık aslanın ağzında değil midesinde olarak değişmiştir. Hayat bir taraftan hızla pahalılaşırken, gelirler maalesef bu oranda artmamaktadır. Durum böyle olunca da insanlar alternatif para kazanma yolunu araştırmaktadır.

Bu yolların başında ise, internetten para kazanma yöntemleri gelmektedir. Bu yöntemlerin evde uygulanabilir olması, insanların sıcak bakmasını sağlamaktadır. İnsanlar işten geldikten sonra evlerinde internet üzerinden gelir sağlayabilmektedir. Peki nedir bu yöntemler?

Bu yöntemlerin başında web siteler gelmektedir. Web sitelerin gelir kaynakları genellikle reklamlar olsa da, link satışı ve makale satışı gibi yan gelirler sayesinde de, para kazanabilirsiniz. Bir başka para kazanma yolu ise, makale yazmaktır. Birçok öğrenci geçimini makale yazarak sağlamaktadır. İnternet üzerinden webmasterlar ile irtibata geçerek makale siparişleri alabilirsiniz. Eğer bir makale yazarı olmak istiyorsanız, mutlaka yazılarınız özgün olmalı ve bu işi dürüst bir şekilde yapmalısınız. Genelde acemi yazarların düştüğü kopya içerik hatası, webmasterlar tarafından kolaylıkla anlaşılır. Bu konuyu genelleyecek olursak iyi bir internet araştırması yaparsanız, para kazanma yollarını öğrenebilirsiniz.

3 yorum:

  1. kendi ilgi alanınıza göre makale yazın özgün olması şart gerçekten de.ben mesela bilgisayar konusunda makale yazıyorum

    YanıtlaSil
  2. genellikle edebiyat sitelerine üzerinde güncel makaller yazıyorum.faydasınıda görüyorum

    YanıtlaSil
  3. Makale yazıp para kazanmak gerçekten çok iyi. Amatör yazarlık gibi. Emeğinizin karşılığını almanız da cabası.

    YanıtlaSil