16 Ağustos 2012 Perşembe

Paypal Kazandıran Siteler

Para kazandıran siteler kategorisinde pek çok siteden bahsettik sizlere. Ancak bazı arkadaşlarımızdan gelen istek Paypal Kazandıran Siteler hakkında bilgi vermemiz yolundaydı. Bu arkadaşların bunu isteme gerekçesi genellikle banka hesaplarının olmamasıdır. Çünkü Paypal makalemizde bahsettiğimiz gibi bu hesabı almak için uğraşmaya gerek yoktur. Direkt olarak kayıt olup kazandığınız hesapları bu sanal bankanıza çekebilirsiniz.

Paypal yoluyla para kazandıran sistemler arasında Türk ve yabancı birçok site vardır. Ancak bunlar arasında en kalitelilerini ve en çok gelir getirenlerden bahsetmek istiyoruz.

Makale Yazarak Paypal Kazandıran Siteler

Bu konuda size yardımcı olmak adına kendi bünyemiz içinde kurduğumuz makale yaz para kazan sistemini açtık. Sanıyoruz ki Paypal yoluyla makale yazarak para kazandıran başka bir sitem yoktur. Bunu için sayfamızdaki Makale Yazarak Paypal Kazan kısmını inceleyiniz. Bu kısımda neler gerektiğini uzun uzun anlattık.

PTC İşlemleri İle Paypal Kazandıran Siteler

PTC siteleri reklam tıklayarak para kazanmanızı sağlayan sitelerdir. Bu siteler içinde en kazançlı iki sistem Openbux ve Neobux siteleridir. Bu iki sistem başlangıç için size yeterlidir. Diğer siteler de oldukça kalitelidir. Ancak iyi bir araştırma gerektirecektir.

Link Kısaltma Servisleri İle Paypal Kazandıran Siteler

Link kısaltma servisleri çok tıklanan linklerin reklamlanması sonucu para kazandıran sistemlerdir. Bu sitelerden çoğu da Paypal yoluyla ödeme tercih ederler. Bu sitelerden en sağlamları şunlardır:

Şimdilik Paypal ile para kazandıran sistemlerden bu kadarını yeterli görüyoruz. Diğer sistemleri araştırmak suretiyle kullanabilirsiniz. Ancak dikkat etmeniz gerekir ki dolandırıcı siteler oldukça acımasız olabilmektedir.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder