4 Ağustos 2012 Cumartesi

Openbux ile İnternetten Para Kazanmak

PTC siteleri içinde eli yüzü düzgün birkaç siteden birisi olan Openbux'u sizlere tanıtmak istiyorum. Sitede çıkan reklamlara tıklayarak para kazanıyorsunuz. PTC siteleri bildiğiniz üzere çıkan reklamların tıklanması yoluyla para kazandıran güzel ve ünlü bir sistemdir.

Ücretlerine gelecek olursak ödeme oranları diğer PTC sitelerine nazaran iyi gibi. Tıkladığınız reklam başına 0,02 $ gibi bir miktar ödüyor. Bu miktara referans sistemi de dahil edilince iyi bir kazanç elde edebilirsiniz. Sitenin en az ödeme miktarı ise 2$'dır. Bu miktarı kısa sürede kazanıp hesabınıza para aktarabilirsiniz.  Ödeme yöntemi olarak ise Paypal ve Payza kullanmaktadır. (Paypal hakkında bilgi almak için tıklayınız.)

Site üzerinden nasıl kazanç elde edeceğinize basit bir örnek verelim;

Siz her gün 5 kez tıklasanız ve 150 tane alt üyeniz olsa:
150 alt üye x $0.02 + $0.10(senin tıklamaların)* = $3.10 günlük
30 days x $3.10 = $93 aylık
355 x $3.10 = $1100.50 yıllık

Bu şekilde gördüğünüz gibi alt yapı oluşturduktan sonra sadece günde 1 dakika ayırarak ayda 150 lira kadar bu siteden para kazanabilirsiniz.

Günlük reklam sayısı 5 civarında olduğunu tahmin ettiğimiz sitenin ödeme konusunda ise sıkıntı çıkarmadığını garanti ediyoruz. Ayrıca görünüş olarak da oldukça güven verici bir site.

Siteyi nasıl kullanacağınıza gelince aşağıdaki linkten üye oluyorsunuz ve mail adresinize gelen doğrulama kodunu üyelik adımından sonra gelen alana yazıyorsunuz. Bu şekilde aktif olan hesabınıza giriyorsunuz. Üstteki "surf ads" kısmına tıklıyorsunuz. Ardından "STANDARD" başlığı altındaki 4 adet reklamlara sıra ile tıklamanız gerekiyor. Burada dikkat etmeniz gereken nokta ilk tıklama sonrası küçük şekiller çıkacaktır (kare, üçgen gibi) onların üstüne tıklamanız gerekiyor. Sayaç saymayı bitirdiğinde paranız hesabınızda.
Hemen üye olmak için: https://www.openbux.com/


Siteyle ilgili tüm sorularınızı aşağıdaki yorum kısmından sorabilirsiniz.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder