20 Ağustos 2012 Pazartesi

Post Atarak Para Kazanmak

Post atma tabiri daha çok webmasterler tarafından kullanılmaktadır. Bu kavramın Türkçe karşılığı insanların sitesine konu eklemektir. Bu yolla siz de para kazanabilirsiniz.

Web sitelerine neden post atılır, diye soracaksınız. Bunun nedeni web sitesi sahiplerinin içeriklerini genişletmek istemesi ve bu yolla ziyaretçi çekmeyi amaçlamasıdır. Bu işlemde ise çeşitli uygulamalar mevcuttur. Bir postu atarken bu işlemi yapan kişiler başlık, etiket ve resim ekleyerek post işlemini tamamlarlar. Eğer biraz daha fonksiyonel olmasını isterlerse girilen postların giriş bölümüne özgün birkaç cümle yazılabilir.

Sabır isteyen ve internetten para kazanmaya başlangıç olarak görülen bu iş için webmaster sitelerinden kolayca iş bulabilirsiniz. Ancak dikkat edin ve fazla açılmayın. Zira çok sıkıcı olan bu işi yarı yolda bırakmaz size itibar kaybettirecektir. Bu nedenle önce bu işi kolaylaştıracak teknikler deneyebilirsiniz. Örneğin 5'er 5'er ya da teker teker girmeyi deneyebilirsiniz. Bu size kalmış.

Post atma işlemi için çok bilinen Wordpress, Joomla gibi sitelere aşina olmak gerekiyor. Aksi halde post atmada sıkıntı çekebilirsiniz. Bunun dışında da pek bir zorluğu yoktur.

5 yorum:

  1. eger forum siteniz varsa bu yolu kullanın inanınkii her ziyaretcinin attıgı yorum size yeni ziyaretciler olarak geri dönecektir.googlede yukselırsınız

    YanıtlaSil
  2. blogunuza forumunuza hit saglıyor bu yuzden bunu tercıh eden webmasterlar cok..bunlarla anlasın arkadaslar evde bos bos duracagınıza post atın.hem forumda mesaj sayınız artar hemde para kazanırsınız

    YanıtlaSil
  3. Çok sıkıcı valla. Hiç denemeyin sabır lazım. ilan kisminda var sanırım.

    YanıtlaSil
  4. post atacak çalışma arkadaşları aramaktayız.
    gokceyapidekor@gmail.com

    YanıtlaSil
  5. Sıkıcı ama boş boş oturmak istemeyenler deneyebilir yine de..

    YanıtlaSil