5 Ağustos 2012 Pazar

İnternetten Para Kazanılır mı?

'İnternetten Para Kazanılır mı?' sorusu bu aralar sıkça sorulan sorulardan birisi. İnterneti sadece bilgi paylaşımı olarak gören arkadaşların böyle bir şey olabileceğine ihtimal vermediğini bilmekteyiz. Ancak bu arkadaşlara üzücü bir haberimiz olacak: İnternetten para kazanılır. Hem de yüksek miktarlarda kazanılır.

Peki, internetten nasıl para kazanılır diye soracak arkadaşlarımız şimdi de bunun pek çok yolu vardır. Bunları sitemizde daha önce anlatmıştık. Para Kazanma Yolları adlı kategorimizde bunları daha önce anlatmıştık. Bu kategoriden internetten nasıl para kazanılacağına göz atabilirsiniz.

İnternetten başlangıç ve orta seviyede para kazanmanın tek yolu reklamcılıktır. Bundan kastımız ise sosyal reklamcılık, web sitesi üzerinden reklamcılık gibi kavramlardır. Yani ne kadar büyük kitleye hitap edebiliyorsanız o kadar çok para kazanırsınız. Ulaşabildiğiniz kitlelere reklam verme işini ise aracı firmalar ile sağlamak mümkündür. Bu aracı firmaları yakın zamanda sizlere listeleyeceğiz. Ancak bunlardan en yaygın olanı Google Adwords'tur. Ancak bunun yanında indirim sitelerinin verdiği bağlantılar da reklamcılık üzerinden güzel paralar kazanmanızı sağlar.

Reklamcılık dışında internetten para kazanılır mı? Evet o da mümkündür. Bu yöntemler ile geniş kitlelere hitap zorunluluğunuz yoktur. Sadece görevleri yaparak para kazanmanız mümkündür. Örneğin PTC siteleri ile para kazanmanız gerekirse reklam tıklayarak; RTSu ile para kazanmanız gerekirse sitelerde sörf yaparak para kazanabilirsiniz. Para kazandıran siteleri nereden bulacağım derseniz üzülmenize gerek yoktur. Yine sitemizdeki konuları okuyarak para kazanabilirsiniz. Bunun için şu bölümümüze göz atınız: Para Kazandıran Siteler.

Bu kadar yazdıktan sonra, sonuç olarak şunu söylemekte fayda vardır: İnternetten para kazanılır mı sorusunun cevabı EVET'tir!

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder