3 Ağustos 2012 Cuma

Aracılık hizmetleri ile para kazanmak



İnternette para kazanmanın bir diğer yolu da aracılık hizmetlerini görmektir. Çok basit işlemleri kapsayan bu para kazanma yolu, basit olmanın yanı sıra teknik bilgiyi fazlaca gerektirmektedir. Çünkü bu aracılık işlerinde dikkatli olmazsanız, kârınızdan çok zararınız olacaktır.


Aracılık hizmetlerinden kastımız ne peki, hemen onları da söyleyelim. Örneğin bankalar arası işlemler, şehrinizde bulunan bir yer için görüşmeler yapmak, internet üzerinden firma-müşteri bağlantısını sağlamak gibi konular olabilir. Gördüğünüz üzere bu işlemler oldukça geniş bir sanal çevre istemektedir. Bunu sağlamak için de geniş bir sanal geçmiş gerekmektedir.

Bu tarz aracılık hizmetleri için webmaster forumlarındaki konuları aktif olarak takip edebilirsiniz. Muhtemelen günde bir iki adet para kazandıracak aracılık işi bulacaksınızdır.

4 yorum:

  1. bu yontemle kazananları tanıyorum.yani birçok arkadasım kullanıyor.anlattıklarına göre basit ve kullanışlı

    YanıtlaSil
  2. özelliklede online yemek sıtelerı kullanıyor bu sıstemı.lokantalarla felan anlasıyorlar ve musterı memnunıyetı fazla oldugu ıcın guzel de bi sistem.ben yemek sıparıs ettım ve sorunsuz bı sekılde geldı.bu sadece bı ornek ama daha bırcok yontem var tabi..yanı aracılık yapmayı dusunuyorsanız musterı memnunıyetı saglayın gerisi gelir

    YanıtlaSil
  3. Güzelmiş Teşekkürler. Kolaysa Gerçekten Yapmak Lazım :)

    YanıtlaSil
  4. Online süremizin yüksek olması gerekiyor sanırım bu aracılık işinde. Eğer online olamasak kaçar fırsat.

    YanıtlaSil