12 Ağustos 2012 Pazar

Yazarak para kazanmak

İnternetten para kazanmak için onlarca yöntem saydık. Ancak yazarak para kazanma yöntemi kadar kazançlı ve garantili bir yöntem daha tanıtmadık sizlere. Diğer yöntemlerde aracılık ettiğiniz sistemlere bu sefer doğrudan içerik kazandıracaksınız. Bir bakıma tüketici pozisyonundan, üretici pozisyonuna geçeceksiniz. Peki, bundan kastımız nedir, siteler neden sizlere makale yazdığınız için para verir öncelikle bundan bahsedelim.

Web siteleri sizin yazdığınız yazıları alır ve bunlara güzel paralar verir. Bunun nedeni arama motorlarında üst sıralara çıkmak için dolayısıyla ziyaretçi çekebilmek için özgün makaleye ihtiyaç duymalarıdır. Durum böyle olunca web sitelerinin sahipleri tek başına makale işlerine yetişemiyor ve diğer kişilerden makale istiyorlar. Bunun sonucu da sizler bu işten para kazanıyorsunuz.

Yazarak para kazanma işinde en büyük sorun ise müşteri bulmakta. İşte bu noktada sizler için aracılık yapıyoruz. Siz bizler için makale yazıyorsunuz biz de insanlara makalelerinizi satıyoruz. Üstelik siz ödemenizi anında bizden alıyorsunuz. Ödeme oranları ve şartlar için aşağıdaki konumuzu okuyunuz.

Makale yazarak para kazanmak


2 yorum:

  1. bende birçok kişiye makale yazdırdım.faydasını gördüm siteme daha çok ziyaretci geldi alexa sıralamam dustu..

    YanıtlaSil
  2. edebiyat konusunda güncel makaler yazıyorum.faydası gercekten cok.bazı arkadaslarım bilgisayar bazısı siyaset bazıları ekonomi hakkında yazıyor.yazarak hem gelişiyorsunuz hem para kazanıyorsunuz.bu da dev bi sektör

    YanıtlaSil