21 Ağustos 2012 Salı

Facebook Profil Satmak

Facebook’tan para kazanmak üzerine birçok makale yayınladık ve bunların arasına bir tane daha koyuyoruz. Facebook’ta çok aboneli veya arkadaşlı profillerin satılması ayrı bir para kazanma yöntemidir. Bu yöntemde amaç profillere abone ya da arkadaş çekmek ve bunları diğer ticari işler yapan insanlara satmaktır. Bu Facebook profil satışlarını yapabilmek içinse webmaster forumlarına üyeliğiniz olması gerekiyor. Çünkü bu profillerin satışı bu forumlar üzerinden yapılmaktadır.

"Peki, bu profili satın anlar ne yapıyor?" diye sorabilirsiniz. Cevap: Reklam. Diğer işlerde olduğu gibi alan kişiler başka sitelerin reklamlarını bu profillerde yayınlayarak diğer insanlardan para kazanıyor. Yani sürekli bir döngü mevcut. Ayrıca bu profillerden sayfalara üye çekme işi de yapılıyor. Bu nedenle de arkadaş sayısı ya da abonesi çok olan profiller oldukça iyi fiyatlara satılmaktadır. Ayrıca sohbet ya da cinsel içerikli site sahipleri de sıkça bu Facebook Profillerine rağbet etmektedirler.

Facebook profillerini satmak içinse profillerin muhakkak çok arkadaşı ya da abonesi olması gerekiyor. Ancak bunu sağlarken önünüze geleni eklemeyiniz. Amacınız arkadaş isteklerinin karşı taraflardan gelmesini sağlamak olmalıdır. Aksi halde engellenebilirsiniz. Karşı istekleri sayfalar vasıtasıyla yapabilirsiniz. Yaratıcılık :)

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder