14 Ağustos 2012 Salı

Facebook para kazanma

Facebook para kazanmak oldukça sık duyulan bir kavram olsa gerek. Bu işten nasıl para kazanılır, kim verir bu parayı gerçekten yeni başlayanlar için bu sorunun cevabı oldukça karmaşık olsa gerek. Öncelikle bu işin mantığını anlamanızda fayda görüyorum. Facebook para kazanma işinin mantığı şudur. Siz çok sayıda kişiye hitap edebilecek bir gücü elinizde tutarsınız. Bu platformda reklam paylaşırsınız ve bu reklam verenlerden para alırsınız. Sistem bu kadar basittir.

Facebook para kazanma konusunda asıl sorun şurada çıkıyor ki: Bu kadar çok kişiye hangi yollarla ulaşabilirim. Çünkü, arkadaş listemizdeki 200 kişi ile reklam olmayacaktır. Facebook reklam veren kişilerin istedikleri binlerce üyedir. Örnek vermek adına bir webmaster forumundan aldığımız reklam satış ilanlarını yandaki resimde paylaşıyoruz.

Peki, bu kullanıcıları nasıl bir araya toplarsınız. Bunun için iki yol vardır: Sayfa ve grup. Sayfalar, gruplardan daha popülerdir ve reklam verenler tarafından tercih edilir. Çünkü sayfalardaki reklamlar doğrudan kullanıcıların ekranında çıkacaktır. Ayrıca kullanıcıların beğenmesi daha kolay olacaktır.

Facebook sayfalarına üye çekme konusunda yazdığımız makalemizi inceleyerek sayfanıza üye çekebilirsiniz. Bu işlem sonunda sıra geldi reklam verenlere ulaşmaya bunun için tek bir yer vardır: Webmaster siteleri. Bu siteler aracılığı ile reklam veren ilanlarına bakabilir ve sayfanıza reklam alabilirsiniz.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder