21 Ağustos 2012 Salı

Satış Ortaklığından Para Kazanmak

İnternetten para kazanmanın temelinde pazarlama ve reklamcılık olduğunu sıklıkla vurguladık. İnternette reklam piyasasını ve para dağılımını ayakta tutan tek şey pazarlamadır. (Tabii bunun dayandığı noktanın e-ticaret olduğuna girmeye gerek duymuyoruz. Sonuçta ticaret için reklam ve pazarlama yapılır.) Bu nedenle ürün ve üretimden daha ön planda pazarlama vardır. Pazarlamanın bu denli önemli olduğu bir internet piyasasında sizler de firmalara müşteri göndererek ya da doğrudan ürünleri satarak çok sağlam paralar kazanabilirsiniz. Üstelik işiniz eskiye oranla daha kolaydır. Çünkü e-ticaret firmalarının çoğu satış ortaklığı sistemi barındırır. Yani sizin yolladığınız müşterilere satış yapan firmalar size de bu satıştan komisyon vermektedir.

Satış ortaklığı sistemi Gittigidiyor, Kitapyurdu, Hepsiburada gibi dev şirketlerin yanında irili ufaklı hosting, arkadaşlık, cinsel ürün satış siteleri gibi sitelerde de mevcuttur. Yapmanız gereken referans kodunuzu alarak siteniz üzerinden ya da diğer internet siteleri üzerinden dağıtmaktır. Satışlar gerçekleştikçe bu firmalar sizlere belirli bir yüzde üzerinden ücret aktaracaktır.

Referansla üye yollamanın yanı sıra doğrudan katalog üstünden satış yapılan sistemlerle insanlar geçimlerini kazanabilmektedirler. Bunlara örnek olarak iç çamaşırı, kozmetik ürün satan seyyar kişileri örnek verebilir. Hani şu ellerinde kataloglarla gezen kişiler. İşte o kişiler hiçbir ek gider olmaksızın ürün satar ve para kazanırlar. Bu konuda yazılmış üç makalemizi öneriyorum.

2 yorum:

  1. arkadaşlar satıs ortaklıgında tık basına 0.05 - 0.1 arası degısen gelırler var oldukca yuksek bnce.şiddetle ve hiddetle tavsiye ederim :D

    YanıtlaSil
  2. satıs ortaklıgı sıstemını kullanın ılgı cekıcı teknoloji reklamları var arkadasları.cok tıklayan olur her tıklama sıze para olarak gerı donuyor

    YanıtlaSil